Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Gezondheid

Behandeling van Marionetlijnen

Naarmate je ouder word gaat je gezicht meer en meer rimpels en lijnen krijgen, voor sommige komt dit vroeger dan bij anderen.  Rimpels ontstaat wanneer het lichaam niet genoeg elastine meer aanmaakt , dat ervoor zorgt dat je huid stevig en elastisch blijft.  Bij mensen die veel in de zon liggen of roken gaat de productie van elastine sneller achteruit dan bij andere mensen  waardoor ze sneller rimpels krijgen. Tegenwoordig zijn er verschillende middelen tegen rimpels, er bestaan crèmepjes  die de rimpels laten verwijderen maar het effectiefste om je rimpels te laten verwijderen is via een botox of filler behandeling.  In dit artikel gaan we het hebben de behandeling marionetlijnen en welke factoren bijdragen dat je deze sneller krijgt.

De Marionetlijnen zijn de rimpels aan je mondhoeken die naar de zijkant van je kin lopen, ze geven je een vermoeide, droevige en bezorgde indruk. Deze otnstaan door volumeverlies,  het vet wordt minder stevig en gaat daardoor hangen.   Je kan deze laten wegwerken door middel van een rimpelbehandeling met fillers of met botox. Iedereen krijgt te maken met rimpels en meer en meer mensen gaan deze laten behandelen, op dit moment ondergaat  1 op de 50 personen een behandeling om deze weg te laten werken. De marionetlijnen is één van de meeste gedaan behandelingen.

Marionetlijnen kunnen door verschillende factoren ontstaan, waarbij je bij sommige factoren iets aan kan doen en bij andere weer niet.  De eerst reden dat deze ontstaan is gewoon je ouderdom,  zoals we al reeds vermeld hebben gaat je huid minder elastine aanmaken waardoor dit rimpels gaat veroorzaken.  Aan deze factor kan je niets veranderen.  De 2de factor is het zonlicht, als je veel in de zon zit, wat vooral bij vrouwen meer voorkomt  die veel in de zon liggen om bruin te worden. Deze factor kan je dus wel beïnvloeden door niet te veel en niet te lang in de zon te liggen. De 3de factor is de factor die je helemaal zelf in de hand hebt namelijk roken.  Roken zorgt ervoor dat het verouderingsproces wordt versneld omdat roken ervoor zorgt dat de bloedtoevoer naar de huid vermindert.

Voor meer informatie : http://www.faceland.nl/