Waarom een professionele koffiemachine van belang is

De focus van veel bedrijven ligt vaak op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Waar u rekening mee moet houden met een koffiemachine

Er zijn vele onderzoeken gedaan naar koffie en het vergroten van de productiviteit op het werk. De uitkomsten verschillen, maar waar onderzoekers het allemaal over eens zijn is dat het drinken van koffie het gevoel van productiviteit vergroot. Bij de aanschaf van een koffiemachine zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Bijvoorbeeld het aantal gebruikers, de gewenste snelheid per kop, het aantal koffievariaties, of deze thee kan zetten, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de hele dag koffie gedronken, of alleen ‘s ochtends bijvoorbeeld? Lastig om snel een keuze te maken? Deac helpt u hier graag bij. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en genieten uw werknemers altijd van verse en lekkere koffie.

Welke koffiemachine is het beste?

Er zijn super veel koffiemachines, maar welke past nu het beste bij uw organisatie? Koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

– Jura
– Rex Royal

– Animo

– Faema

Het echte barista-gevoel kunt u ook creeeren op het werk. Een professionele koffiemachine is geschikt voor veel verschillende soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een goede keuze.  

Thuis maken we de koffie op onze eigen manier. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

Voor meer informatie : https://deac.nl/