Zo gaat productontwikkeling in Eindhoven in zijn werk

Als u kiest voor productontwikkeling door een bedrijf in Eindhoven, kunt u rekenen op een vast ontwikkelingsproces bestaande uit vijf verschillende fases. Er worden niet alleen technische oplossingen onderzocht, maar er wordt ook meegedacht met de business care. Het proces start met de conceptfase, om vervolgens door te gaan naar feasibility. Is het idee wel haalbaar? Zo ja, dan wordt er verder gegaan in de prototype fase. Na het testen wordt het ontwerp aangepast en geoptimaliseerd en tot slot begint de productie van het product. Na de productie worden alle onderdelen geassembleerd tot het eindproduct. Zo kan de eerste 0-serie geëvalueerd worden. De productontwikkeling wordt kritisch beoordeeld en nauw in de gaten gehouden door de specialisten in Eindhoven.

Productontwikkeling nabij Eindhoven op basis van verschillende draadloze technologieën

Wilt u binnen uw bedrijf betere beslissingen maken? Zou u graag efficiënter willen werken? En staat veiligheid bij u hoog in het vaandel? Dan is de dienstverlening van een bedrijf genaamd Meuleman Electronics precies wat u zoekt. Alledaagse producten worden verbonden met het internet door de technologieën die worden ontwikkeld door Meuleman Electronics. Dit is een elektrotechnisch ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van het ontwerp en productontwikkeling van draadloze producten en systemen nabij Eindhoven. Er wordt slimme hardware ontwikkeld en geproduceerd. Dit allemaal in combinatie met webapplicaties en mobiele apps. Van Wifi tot Ultra Wide Band en van LoRaWAN tot aan Narrow-Band IoT; er zijn diverse draadloze technologieën, sensoren en actuatoren waar dit bedrijf gebruik van maakt. Een verbonden wereld tussen mensen met alledaagste objecten; dat is waar deze specialist naar streeft.

Verschillende expertises op het gebied van productontwikkeling dichtbij Eindhoven

Het ontwikkelen van een heel nieuw product is niet iets wat u zomaar doet. Er zijn namelijk verschillende expertises binnen verschillende disciplines voor nodig. Een specialist als Meuleman Electronics kan de productontwikkeling sneller uitvoeren, omdat de ontwikkeling onder één dak plaatsvindt nabij Eindhoven. De specialist kan een topproduct leveren op het gebied van Wireless Engineering, Electrical Engineering, Industrial Design en Web & Mobile apps. De mogelijkheden binnen bedrijven en een eigen woning worden hierdoor vrijwel eindeloos. Van indoor localization & positioning systems tot aan smartphone bediening en van een conceptontwerp tot aan user experience design. Of wat dacht u van cloud computing of PCB layout en printontwerp? Binnen diverse gebieden is deze specialist de juiste schakel voor u. 

Voor meer informatie :