Ook voor honden met een allergie zijn de Acana brokken perfect

Uw hond is enorm belangrijk voor u. Daarom wilt u zorgen dat hij de juiste voeding krijgt. Soms heeft een hond bijvoorbeeld een allergie en is het lastig om het beste voer te vinden. Is uw hond allergisch voor een of meerdere soorten vlees? Dogline biedt diverse brokken aan van het merk Acana. De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis, waardoor uw hond geen allergische reacties krijgt. De brokken met duurzame ingrediënten van dit voer zijn afkomstig van verse producten die dagelijks worden geleverd. Daarnaast is het voer rijk aan eiwitten, zodat uw hond alsnog alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Bekijk snel het assortiment van Dogline en vind de brokken die bij uw hond passen.

Acana brokken voor iedere soort hond

Wist u dat het merk Acana brokken produceert voor iedere hondensoort? Bovendien is het voer duurzaam gemaakt, wat het nog beter maakt voor uw trouwe viervoeter. U koopt dit merk bij een specialist zoals Dogline. Hier vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten hondenvoer en andere benodigdheden voor uw trouwe vriend. Heeft u een nieuwe pup in huis? Kies dan voor de Acana Heritage Puppy & Junior brokken. Deze zijn voorzien van drie soorten eiwitrijk vlees. Heeft uw hond allergieën voor bepaalde vleessoorten? De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis. Perfect als uw hond een speciaal dieet volgt. In het ruime assortiment van Dogline vindt u altijd de Acana brokken die aansluiten op de behoeften van uw hond.

Kies bij Acana zelf het vleesgehalte in de brokken voor uw hond

Wist u dat steeds meer producenten van hondenvoer vulmiddel gebruiken? Dit middel bestaat uit granen en tarwe, producten die uw hond nauwelijks nodig heeft. Toch bestaan deze brokken voor meer dan de helft aan producten zonder voedingswaarde. Zo mist uw hond belangrijke voedingswaarde. In de brokken van Acana zit altijd minstens 50% vlees of vis. U kiest zelf de samenstelling, het vleesgehalte en de soort brokken voor uw hond. Zo weet u zeker dat de voeding het best aansluit op de behoeften van uw hond. Brokken van Acana bestelt u eenvoudig en snel online bij Acana, de specialist voor al uw biologische en duurzame hondenvoeding.