Het filteren van kraantjeswater is nu heel gemakkelijk

Wilt u kraantjeswater filteren, dan heeft u daarvoor de juiste apparatuur nodig. De volledige service van de professional biedt voor iedere situatie een oplossing. Met een drinkwatersysteem wordt kraantjeswater gefilterd in een handomdraai. Door het filteren van het kraantjeswater wordt al het onzichtbare vuil dat zich nog in het water bevindt eruit gehaald. Watermaatschappijen kunnen namelijk niet alles uit het water filteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het kopen van een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat al de kalk uit het kraantjeswater wordt gefilterd. Dit maakt uw drankjes lekkerder en is ook nog eens gezonder voor de huid.

Waterontharder kopen: krijg een gezondere huid

Heeft u plannen om een wateronthardingssysteem aan te schaffen? De specialist heeft systemen van uitstekende kwaliteit. Dit is zeer verstandig als u bekend bent met huidproblemen. In veel gevallen van eczeem kan het douchen en het wassen van de handen met zacht water de eczeemklachten verzachten. Hoe kan dit? Bij het ontharden van water wordt hard water omgezet in zacht water. In dit proces wordt het harde water ontdaan van de kalk die erin zit. Kraantjeswater bevat namelijk altijd een bepaalde hoeveelheid kalk. Door het kraantjeswater te filteren ontstaat zacht water. Dit zachte water is voor de huid een stuk fijner en minder belastend. Een waterontharder kopen, bij bijvoorbeeld Aqua Claro, is een goede investering voor uw huid!

Houdt uw wasmachine draaiende door een waterontharder te kopen

Er zijn verschillende redenen om een waterontharder aan te schaffen, bijvoorbeeld voor lekkerder koffie of thee of vanwege gezondheidsredenen, maar het is ook goed voor uw huishoudelijke apparaten! Door het filteren van kraanwater gaat bijvoorbeeld uw wasmachine langer mee. Uw wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat gebruiken allemaal leidingwater. Zonder dit te ontharden gaat het kalk mee de machines in. Dit zorgt ervoor dat uw machines na een bepaalde tijd niet meer zullen werken zoals ze zouden moeten. Na een waterontharder kopen bij Aqua Claro bent u verzekerd van langdurig plezier van al uw apparaten die gebruik maken van water!

Voor meer informatie :