Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Track and trace

GeoDynamics – de specialist inzake IT-oplossingen voor mobiele toepassingen – heeft als aanbieder van track and trace producten een nieuwe Sales Director. Michel De Maeyer heeft vroeger tijdens zijn loopbaan al heel wat sales- en marketingfuncties in de retail-, telecom- en ICT-sector gehad. Sinds 2012 werkte hij als Managing Director van Easyfairs. Met zijn hands-on mentaliteit en georganiseerde aanpak loodste hij deze vakbeurs specialist doorheen de vele wijzigingen die deze markt momenteel beleeft.

Zulke ervaringen zal meneer De Maeyer ook in zijn nieuwe functie bij track en trace specialist GeoDynamics kunnen gebruiken om de groei van het Gentse bedrijf GeoDynamics zowel intern als extern te verzekeren. Het is zijn opdracht om het bedrijf klaar de stomen voor de komende moeilijke jaren.

Michel vindt GeoDynamics een innovatief bedrijf volop in groei en is er van overtuigd dat hij de onderneming nog meer kan doen groeien. Zijn doel is dan ook om de sales en marketing te stroomlijnen en een duidelijke commerciële strategie op te stellen de komende maanden. Zo kan het bedrijf uit Kortrijk zich profileren als een betrouwbare partner in de markt van de moderne Cloud toepassingen. Michel heeft nog gewerkt bij grote bedrijven zoals Vespa, Makro, Belgacom en Certipost, de welbekende dochteronderneming van de Post. Telkens hadden de bedrijven er stevig baat bij en dat zal bij GeoDynamics niet anders zijn. Wij wensen hem allemaal veel geluk in zijn nieuwe uitdaging.

Voor meer informatie : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace