Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Bedrijven

Bedrijfsfilm

Wist u dat de marktleider in veiligheid op het werk gekozen heeft voor 2film om hun bedrijfsfilm te laten maken? Waarom investeren in duizenden woorden die toch vandaag de dag niemand nog leest. Iedereen heeft haast en gemiddeld zal er nooit langer dan 5 minuten gespendeerd worden om een site te screenen. Aldus is een bedrijfsfilm de ideale oplossing om uw producten of diensten met een filmpje voor te stellen. De gebruiker kan achteruit leunen en relax naar de voorstelling kijken. Wat veel aangenamer is voor hem.

 

Zo’n videoproductie kan natuurlijk voor andere doeleinden gebruikt worden. Staat u op een beurs, dan kan het filmpje van ’s morgens tot ’s avonds worden afgespeeld. U hoeft maar 1 keer te betalen en de video kan oneindig keer gebruikt worden. Laat jouw creatieve bedrijfsfilm maken door 2film en u zal het zich niet beklagen. De film kan achteraf jaren gebruikt worden als ondersteuning voor jullie verkopers en zal zijn diensten blijven bewijzen.

 

Een bedrijfsfilm overtuigt vooral en vertelt meer dan u kan omschrijven. Uw bedrijfsfilm staat altijd klaar om uw business op de juiste manier aan de klanten en leads te presenteren. Wij zorgen voor kwalitatief beeldmateriaal en krachtige beeldcompositie. De juiste boodschap wordt helder overgebracht met de correcte technische instellingen. Zo’n bedrijfsfilm wordt uitgewerkt in volgende fasen:

  • samenzitten om idee uit te werken
  • scenario maken
  • plannen van de acties
  • opname video
  • montage achteraf met eventuele effecten en muziek

Nadien wordt de DVD overhandigd met het resultaat. Deze kan u zoals reeds gezegd blijven gebruiken.

Voor meer informatie : http://2film.be/bedrijfsfilm/