Geniet van dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

Kiest u voor Groene Hart Cruises / Partyboot, specialist op het water, voor een rondvaart in de Kagerplassen? En maakt u dan gebruik van een buffet? Dan bent u ervan verzekerd dat uitsluitend dagverse producten worden gebruikt. Dit zorgt er tevens voor dat de boot niet hoeft aan te meren voor een bepaald product. Groene Hart Cruises / Partyboot kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

Natuur en cultuur tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

U wilt een rondvaart maken in de Kagerplassen of in Leiden. Dan is het logisch dat u kwaliteit verwacht en dat het op een nette manier wordt georganiseerd. Hierbij is het belangrijk dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Groene Hart Cruises / Partyboot uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Een rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden, voor ieder feestje

Wilt u uw feest tot een succes maken? Wie schakelt u dan in? U kunt kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart door een bruisende stad als Leiden of in de natuur op de Kagerplassen, is dat wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Groene Hart Cruises / Partyboot. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Voor meer informatie :