Exclusief bedrijf Belgie
Image default
Aanbiedingen

prijzen website

De prijs voor een website is hetzelfde als de prijs van een huis of een fiets. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en opties dat er niet iets bestaat als 1 vaste prijs. Bekijk daarom de website prijzen en bekijk de verschillende soorten sites:

  • basis website (template)
  • website met CMS (template)
  • design op maat
  • CMS met design op maat

U ziet dat u 2 keuzes moet maken: wilt u een design of een template én wilt u een CMS of niet? Sommige bedrijven, meestal grote BVBA’s, willen geen template. Hun website moet een unieke look & feel hebben en mag zeker niet lijken op die van een andere zaak of onderneming. Kleine KMO’s en zelfstandigen hebben daar minder problemen mee en kiezen voor een template als basis. De site wordt uiteraard nadien nog verder uitgewerkt in functie van de noden van de klant

Als tweede keuze moet u gaan nadenken over het onderhoud van de site. Wilt u dit zelf doen dan heeft u een content management systeem nodig zoals drupal, joomla of wordpress. Deze zijn ook handig als u later modules zoals een extra taal of een kalender wil toevoegen. Deze types websites bevatten ook telkens een database.

Bent u toevallig woonachtig in de buurt van Aalst en bent u op zoek naar een webdesigner uit Aalst? Contacteer dan vlug Deal webdesign en de eigenaar – Dimitri De Vleeschauwer – zal u met veel plezier helpen. Heeft u een nieuwe zaak en moet u volledig vanop nul beginnen? Laat dan jouw logo ontwerpen eerst. Het logo van een bedrijf is de basis van alles. Zelfs de keuze van de kleur is uitermate belangrijk. De website is eigenlijk gebaseerd op het logo dus het beste is om daarmee te starten.

Voor meer informatie : http://www.deal-webdesign.be/website-prijzen